Skip links

MONTERING OG DEMONTERING

Hos CPH AT WORK står vi altid klar til at hjælpe dig med en lang række af forskellige typer opgaver. Det gælder også montering og demontering i alle mulige sammenhænge. Vores handymænd er udstyret med det nyeste og bedste værktøj og udstyr, så de så hurtigt og mest effektivt som muligt, kan montere og afmontere alle slags møbler og moduler hjemme hos dig.

Montering og demontering

Vores team af handymænd hos CPH AT WORK består af veluddannede håndværkere indenfor hvert sit felt, som derudover har mange års erfaring fra håndværkerbranchen og leverer god service. Vi gør os umage på alle vores opgaver, og så elsker vi at hjælpe dig med de praktiske ting, som du kan have brug for hjælp til.

Vi tilbyder en bred vifte af hjælp til montering og demontering, og vores services strækker sig til alt fra opsætning og ophængning af for eksempel billeder, udskiftning eller montering af køkkener, udskiftning af lister og paneler, ophængning af hylder, montering og tilpasning af gardiner, hjælp til din computer, og generel montering og afmontering i andre sammenhænge.

Du kan altid få et uforpligtende tilbud fra os, hvis du har en opgave, som du ønsker at få hjælpe til, ligesom du kan få nedslag i prisen, hvis du har flere forskellige opgaver, som du samler til én.

YdelsePris inkl. moms
Montering og demonteringfra 489 DKK

I tilfælde af at du vælger at kombinere flere forskellige af vores services i én opgave, kan vi reducere timeprisen således, at du får et samlet nedslag på 10% på hele regningen.

Få et uforpligtende tilbud
Få et tilbud
close slider
Call Now Button