Skip links

MINDRE EL & VVS

Vores handymænd er i stødet og står altid klar til at udføre mindre EL- og VVS-opgaver hjemme hos dig. Du kan altid få et uforpligtende tilbud på de EL- og VVS-opgaver, du har brug for hjælp til fra CPH AT WORK. Vi har 8 års erfaring, en række relevante kurser indenfor EL- og VVS-faget, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Få et gratis tilbud

Mindre el & vvs

EL- og VVS-arbejde kan indimellem være lidt af en udfordring, og for mange privatpersoner kan EL- og VVS-opgaver være en uoverskuelig opgave. Både EL- og VVS-opgaver falder derudover også indenfor fag, der kræver autorisation, og hvor det kan ende helt galt, hvis tingene går skævt.

Netop derfor har vi sørget for at give alle vores handymænd, samtlige af de kurser der findes indenfor de to fag. Vi besidder derfor evnerne til at kunne montere både lamper og hårde hvidevarer og installere og tilføje ekstra stikkontakter hjemme hos dig.

Vi har selvfølgelig, en god forsikring der dækker alt, hvis der i værste tilfælde skulle opstå uforudsete udfordringer eller fejl i forbindelse med vores arbejde. Det satser vi dog selvfølgelig ikke på, da vi både er dygtige, erfarne og gør os umage i vores arbejde.

I vores team har vi blandt andet en uddannet elektriker ansat, og derudover har vi mange års erfaring med håndværk og fra branchen generelt. Vi har samarbejdet med mange af de helt store byggefirmaer i flere år, og derfor er vi klædt godt på til at kunne udføre mindre EL- og VVS-opgaver hjemme hos privatpersoner.

YdelsePris ex. moms
Mindre EL- og VVS-opgaverfra 479 DKK

I tilfælde af at du vælger at kombinere flere forskellig services i én opgave, kan vi reducere timeprisen, således at du får et samlet nedslag på 10 % på hele regningen.

Få et uforpligtende tilbud
Få et tilbud
close slider
Call Now Button