Skip links

MINDRE EL & VVS

Vores handymænd er i stødet og står altid klar til at udføre mindre EL- og VVS-opgaver hjemme hos dig. Du kan altid få et uforpligtende tilbud på de EL- og VVS-opgaver, du har brug for hjælp til fra CPH AT WORK. Vi har 8 års erfaring, en række relevante kurser indenfor EL- og VVS-faget, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Få et gratis tilbud

Mindre el & vvs

Elektrisk og VVS-arbejde kan undertiden udgøre en betydelig udfordring, især for privatpersoner, hvor disse opgaver ofte kan virke overvældende. Både EL- og VVS-opgaver kræver specialisering og autorisation, og når det ikke håndteres korrekt, kan konsekvenserne være betydelige.

Vores team af erfarne håndværkere har gennemgået omfattende uddannelse og kurser inden for begge fagområder. Dette giver os ekspertisen til at håndtere diverse opgaver, fra montering af lamper og hårde hvidevarer til installation og tilføjelse af ekstra stikkontakter i dit hjem.

Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet i vores arbejde og er fuldt dækket af en omfattende forsikring. Selvom vi ikke forventer uforudsete udfordringer, er vi forberedt på enhver eventualitet. Vores team består af dedikerede fagfolk, herunder en uddannet elektriker, og vores mange års erfaring inden for håndværk og branchen generelt styrker vores evne til at levere pålidelige løsninger.

Gennem langvarige samarbejder med store byggefirmaer har vi opbygget en solid baggrund, der gør os kompetente til at udføre mindre EL- og VVS-opgaver med fokus på dine individuelle behov som privatperson.

YdelsePris inkl. moms
Mindre EL- og VVS-opgaverfra 589 DKK

I tilfælde af at du vælger at kombinere flere forskellig services i én opgave, kan vi reducere timeprisen, således at du får et samlet nedslag på 10 % på hele regningen.

Få et uforpligtende tilbud
Få et tilbud
close slider
Call Now Button