Skip links

Holdet

Hvem er din handyman?

Om os

CPH At Work har eksisteret siden 2012 og var i begyndelsen en servicevirksomhed, der udførte opgaver på byggepladserne. Men nu har vi taget de 10 års erfaring i håndværkerbranchen med til de private. Gennem de sidste 10 år har vi nemlig samarbejdet med en del store byggefirmaer som: 5E-BYG, RASMUS FRIIS, MTHØJGÅR, GVL, ANKER HANSEN, DANSKBOLIG, MUNCK GRUPPEN, CPBYG, OG GARTNERBYEN P/S.

Derfor er vi eksperter i at løse og udføre alt, en privatkunde måtte have behov for. CPH At Work består af 2 ejere; den ene er uddannet elektriker, og den anden er uddannet tømrer. Og derudover består det daglige team af 3 fastansatte – en maler, tømrer og en murer. Det gør, at vi til sammen kan klar alle dine fremtidige opgaver uanset omfang.

Det vigtigste for os er vores kunder. Vi er altid klar på at sætte en ekstra skrue for at sikre os en glad og tilfreds kunde. Vi er altid glade for at byde nye kunder og udfordringer velkommen, og vi glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dine opgaver.

Josef Ibrahim

Ejer / Handyman

Josef er en 31-årig uddannet elektriker, som er bosat i København. Som 21-årig blev han færdiguddannet elektriker, og han har været ansat indenfor faget i 2 år. Efterfølgende stiftede Josef sit eget servicefirma indenfor byggebranchen, hvor han tilbød alt indenfor håndværk.

Mahmoud Ibrahim

Projektchef / Handyman

Mahmoud er en 35-årig uddannet tømrer bosiddende i København. Mahmoud blev færdiguddannet som 23-årig, og siden da har han været ansat i faget i 4 år. Efterfølgende stiftede han med sin bror Josef et servicefirma indenfor byggebranchen, hvorigennem de tilbød alt indenfor håndværk.

Få et tilbud
close slider
Call Now Button