Skip links

Maling & Spartling

Hos CPH AT WORK har vi udført malerarbejde i mere end 10 år, og derfor ved vi, hvordan vi skal udføre et flot malerarbejde, der matcher vores kunder behov og ønsker. Har du et malerprojekt, som du kunne tænke dig at få udført, så skal derfor du endelig ikke tøve med at give os et kald. Hos CPH AT WORK kan du også altid få et uforpligtende tilbud på din opgave.

En flot spartling og maling er fundamentet for ethvert præsentabelt rum, og det gør en tydelig forskel i et rums udtryk, at væggene ser pæne og velbehandlede ud. Det kan gøre en enorm forskel i et rum, hvis væggene får lidt ny maling og bliver spartlet flot op. Man skal derfor heller ikke undervurdere hverken vigtigheden af et flot stykke malerarbejde med god finish. Hos CPH AT WORK vil vi gerne hjælpe dig med at få vægge der stråler.

Maling & Spartling

I vores team af handymænd har vi blandt andet en uddannet maler ansat, og den resterende del af teamet har mange års erfaring fra håndværkerbranchen. Vi er hver især uddannet og specialiseret indenfor hvert vores felt indenfor håndværkerbranchen.

Vi har i en lang række af år samarbejdet med nogle af de helt store byggefirmaer, og derfor er vi også rigtigt godt klædt på til at kunne hjælpe med både maling og spartling hjemme hos dig. Vi gør os desuden også altid umage i vores arbejde, leverer god service og godt humør.

Få et uforpligtende tilbud
Få et tilbud
close slider
Call Now Button